ميديا سوفت

التشيز كيك وطريقه عملها  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا التشيز كيك وطريقه عملها  829894
ادارة المنتدي التشيز كيك وطريقه عملها  103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ميديا سوفت

التشيز كيك وطريقه عملها  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا التشيز كيك وطريقه عملها  829894
ادارة المنتدي التشيز كيك وطريقه عملها  103798

ميديا سوفت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ميديا سوفت لتقنية المعلومات


2 مشترك

    التشيز كيك وطريقه عملها

    امجد_ الذيب الاسكندري
    امجد_ الذيب الاسكندري

    كنج المنتدى


    كنج المنتدى


    عارضه الطاقة :
    التشيز كيك وطريقه عملها  Left_bar_bleue45 / 10045 / 100التشيز كيك وطريقه عملها  Right_bar_bleue

    عدد المساهمات : 306
    نقاط : 20967
    السٌّمعَة : 16
    تاريخ التسجيل : 30/01/2011

    التشيز كيك وطريقه عملها  Empty التشيز كيك وطريقه عملها

    مُساهمة من طرف امجد_ الذيب الاسكندري الإثنين فبراير 07, 2011 10:46 pm

    المكونات:

    علبة كبيرة بسكويت (دايجستيف \ ماري)
    3\4 كوب لبن و عليها معلقة نسكافيه
    2 كيس كريم شانتيه (دريم ويب)
    علبة جيلي اناناس
    علبة كبيرة جبنة فيلادلفيا \ او علبتين جبنة كيري
    1\2 كوب لبن
    فراولة مجمدة \او طازة
    3 معالق سكر

    الطريقة:

    1- نضع البسكويت في الكبة حتى يتفتت و يصبح ناعما
    2- نضع اللبن بالنسكافيه على البسكويت حتى يتماسك البسكويت
    3- نجيب صينية و نضع فوقها ورق او كيس (مش عارفة بيسموه ايه)
    4-نضع البسكويت فوق الكيس و نبططه بإيدنا عشان نخلي سطحه متساوي
    5-نحط كيسين دريم ويب في الخلاط و عليه نص كوب لبن و نضربهم في الخلاط
    6-نحط عليهم الجبنة و نضربهم في الخلاط
    7-نسخن 3\4 كوب ماء حتى يغلي ثم نضع جيلي الأناناس و نقلب حتى يذوب, نعمل حسابنا نعمله أول حاجة عشان نسيبه يبرد و نضعه بعد ما يبرد في الخلاط مع الجبنة م نضربه لحد ما الكريمة لونها يبقى أصفر
    8-نضع الكريمة فوق البسكويت ثم نضع الصينية في الثلاجة لمدة ساعة عشان الكريمة تمسك في بعضها
    9-نضع الفراولة في الخلاط و عليها معلقتان او ثلاثة سكر, ملاحظة: لا تضعوا مياة
    10- بعد ما تطلعوا التشيز كيك من الثلاجة نحط عليها صوص الفراولة و نرجع التشيز كيك في الثلاجة
    11-نتلع التشيز كيك من الصينية عن طريق رفع الكيس او الورق الي تحت و وضعه في طبق تقديم

    بالهنا والشفا
    البرنس عمار
    البرنس عمار
    Admin


    عارضه الطاقة :
    التشيز كيك وطريقه عملها  Left_bar_bleue80 / 10080 / 100التشيز كيك وطريقه عملها  Right_bar_bleue

    عدد المساهمات : 2057
    نقاط : 26558
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 29/01/2011
    العمر : 31
    الموقع : https://ms4pro.7olm.org

    التشيز كيك وطريقه عملها  Empty رد: التشيز كيك وطريقه عملها

    مُساهمة من طرف البرنس عمار السبت فبراير 12, 2011 4:55 pm

    خلاص يا أمجد ناكلها سوء اوكي
    مشكور

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 26, 2024 4:56 am