المكونات:
علبة كبيرة بسكويت (دايجستيف \ ماري)
3\4 كوب لبن و عليها معلقة نسكافيه
2 كيس كريم شانتيه (دريم ويب)
علبة جيلي اناناس
علبة كبيرة جبنة فيلادلفيا \ او علبتين جبنة كيري
1\2 كوب لبن
فراولة مجمدة \او طازة
3 معالق سكر
الطريقة:
1- نضع البسكويت في الكبة حتى يتفتت و يصبح ناعما
2- نضع اللبن بالنسكافيه على البسكويت حتى يتماسك البسكويت
3- نجيب صينية و نضع فوقها ورق او كيس (مش عارفة بيسموه ايه)
4-نضع البسكويت فوق الكيس و نبططه بإيدنا عشان نخلي سطحه متساوي
5-نحط كيسين دريم ويب في الخلاط و عليه نص كوب لبن و نضربهم في الخلاط
6-نحط عليهم الجبنة و نضربهم في الخلاط
7-نسخن 3\4 كوب ماء حتى يغلي ثم نضع جيلي الأناناس و نقلب حتى يذوب, نعمل حسابنا نعمله أول حاجة عشان نسيبه يبرد و نضعه بعد ما يبرد في الخلاط مع الجبنة م نضربه لحد ما الكريمة لونها يبقى أصفر
8-نضع الكريمة فوق البسكويت ثم نضع الصينية في الثلاجة لمدة ساعة عشان الكريمة تمسك في بعضها
9-نضع الفراولة في الخلاط و عليها معلقتان او ثلاثة سكر, ملاحظة: لا تضعوا مياة
10- بعد ما تطلعوا التشيز كيك من الثلاجة نحط عليها صوص الفراولة و نرجع التشيز كيك في الثلاجة
11-نتلع التشيز كيك من الصينية عن طريق رفع الكيس او الورق الي تحت و وضعه في طبق تقديم
بالهنا والشفا
علبة كبيرة بسكويت (دايجستيف \ ماري)
3\4 كوب لبن و عليها معلقة نسكافيه
2 كيس كريم شانتيه (دريم ويب)
علبة جيلي اناناس
علبة كبيرة جبنة فيلادلفيا \ او علبتين جبنة كيري
1\2 كوب لبن
فراولة مجمدة \او طازة
3 معالق سكر
الطريقة:
1- نضع البسكويت في الكبة حتى يتفتت و يصبح ناعما
2- نضع اللبن بالنسكافيه على البسكويت حتى يتماسك البسكويت
3- نجيب صينية و نضع فوقها ورق او كيس (مش عارفة بيسموه ايه)
4-نضع البسكويت فوق الكيس و نبططه بإيدنا عشان نخلي سطحه متساوي
5-نحط كيسين دريم ويب في الخلاط و عليه نص كوب لبن و نضربهم في الخلاط
6-نحط عليهم الجبنة و نضربهم في الخلاط
7-نسخن 3\4 كوب ماء حتى يغلي ثم نضع جيلي الأناناس و نقلب حتى يذوب, نعمل حسابنا نعمله أول حاجة عشان نسيبه يبرد و نضعه بعد ما يبرد في الخلاط مع الجبنة م نضربه لحد ما الكريمة لونها يبقى أصفر
8-نضع الكريمة فوق البسكويت ثم نضع الصينية في الثلاجة لمدة ساعة عشان الكريمة تمسك في بعضها
9-نضع الفراولة في الخلاط و عليها معلقتان او ثلاثة سكر, ملاحظة: لا تضعوا مياة
10- بعد ما تطلعوا التشيز كيك من الثلاجة نحط عليها صوص الفراولة و نرجع التشيز كيك في الثلاجة
11-نتلع التشيز كيك من الصينية عن طريق رفع الكيس او الورق الي تحت و وضعه في طبق تقديم
بالهنا والشفا
الجمعة يوليو 25, 2014 1:03 am من طرف ahmedmecanic
» FunPhotor 5.0
الجمعة يوليو 25, 2014 1:00 am من طرف ahmedmecanic
» Planning 4.0.0
الجمعة أبريل 18, 2014 9:32 pm من طرف ahmedmecanic
» واحد من أفضل المواقع لتحميل فرش الفوتوشوب مجاناً 100%
الجمعة أبريل 18, 2014 9:30 pm من طرف ahmedmecanic
» فضلا اقرأ قوانين القسم قبل الدخول
الجمعة أبريل 18, 2014 9:26 pm من طرف ahmedmecanic
» الفوتوشوب العربي نسخه 10_ Adope photoshop cs3 extended Me v10_
الجمعة أبريل 18, 2014 9:25 pm من طرف ahmedmecanic
» أول كتاب لتعليم السويش ماكس بالعربى, أدخل بسرعة و حمله
الجمعة أبريل 18, 2014 9:02 pm من طرف ahmedmecanic
» كاتب الموضوع افتراضي 3 أسطوانات عربية إحترافية لتعليم روابط مباشره Flash cs3
الجمعة أبريل 18, 2014 9:01 pm من طرف ahmedmecanic
» Adobe Flash Player 10.1.53.64 / 9.0.277.0 _ media soft
الجمعة أبريل 18, 2014 8:54 pm من طرف ahmedmecanic