ميديا سوفت

بيتزا  . 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بيتزا  . 829894
ادارة المنتدي بيتزا  . 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ميديا سوفت

بيتزا  . 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بيتزا  . 829894
ادارة المنتدي بيتزا  . 103798

ميديا سوفت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ميديا سوفت لتقنية المعلومات


    بيتزا .

    البرنس عمار
    البرنس عمار
    Admin


    عارضه الطاقة :
    بيتزا  . Left_bar_bleue80 / 10080 / 100بيتزا  . Right_bar_bleue

    عدد المساهمات : 2057
    نقاط : 26546
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 29/01/2011
    العمر : 31
    الموقع : https://ms4pro.7olm.org

    بيتزا  . Empty بيتزا .

    مُساهمة من طرف البرنس عمار الأحد أبريل 03, 2011 2:24 pm

    بيتزا

    البيتزا
    المكونات:
    3 اكواب دقيق
    3 ملاعق سكر
    1/2 ملعقة ملح
    ملعقة كبيرة خميرة فورية
    1/2 كوب زيت نباتى
    ماء دافى للعجن
    ملعقة كبيرة لبن بودرة

    طريقة التحضير:
    - اخلط المكونات الجافة مع بعض وبعد كده اضيف الزيت واخلطه كويس بالدقيق واضيف الماء بالتدريج واعجن كويس.
    - وبعد كده اعملها كورة واحطها فى طبق مدهون زيت واغطيها بكيس بلاستيك وفوطة تقيلة واسيبها ساعتين او اكتر لو الجو بارد وبعدين ادهن الصوانى بالزيت (حوالى 3 صوانى صغيرة) واقسمها 3 اجزاء وافردها.
    - وبعدين اضيف الصلصة وبعد كدة الجبن الشيدر والرومى والفلفل الاخضر والزيتون والمشروم والموتزيلا واكون مجهزة الفرن قبل ما احطها بحوالى ربع ساعة وادخلها الفرن حوالى ربع ساعة واحطها فى الرف اللى تحت وبالهنا.

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 9:28 pm